Δίπλωσε τα ρούχα σου εύκολα

Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω άρθρο για να μάθεις «μυστικές τεχνικές» για το πώς να διπλώνεις τα ρούχα σου σε χρόνο μηδέν και πώς να κερδίζεις χώρο στο συρτάρι σου διπλώνοντάς τα έτσι ώστε να πιάνουν λιγότερο χώρο.

Διπλώνοντας γρήγορα τα ρούχα: πουκάμισα σε τέλειο τετράγωνο σχήμα
Άπλωσε το πουκάμισο πάνω σε μια επίπεδη επιφάνεια, με την πλάτη του πουκάμισου να κοιτάζει προς εσένα. Πιάσε με τα χέρια σου τις δύο κάτω άκρες και δίπλωσέ τες προς το πάνω μέρος του πουκάμισου, σχηματίζοντας ένα ορθογώνιο. Στη συνέχεια, γύρισε τη μία πλευρά προς τα μέσα μέχρι την άκρη του κολάρου.

Επανάλαβε την ίδια διαδικασία από την άλλη πλευρά, για να σχηματίσεις και πάλι ένα νέο ορθογώνιο. Για να πετύχεις το τελικό τέλειο τετράγωνο σχήμα, ένωσε το κάτω μέρος με το πάνω, διπλώνοντας το ρούχο στη μέση.

Πώς διπλώνουμε γρήγορα ένα παντελόνι με μόνο τρεις κινήσεις:
Τίναξε δυνατά το ρούχο και τακτοποίησε τις τσέπες, βάζοντάς τες ξανά μέσα. Άπλωσε το παντελόνι πάνω σε μια επίπεδη επιφάνεια με τις τσέπες να κοιτούν προς τα πίσω ισιώνοντάς το με τα χέρια. Με οδηγό την κάτω άκρη, φέρε τη μία πλευρά του παντελονιού πάνω στην άλλη.

Στη συνέχεια, δίπλωσε το παντελόνι στη μέση και σταμάτησε περίπου στο ύψος των γονάτων. Δίπλωσέ το ξανά, αυτή τη φορά στοχεύοντας στις τσέπες. Για να τελειώσεις, ένωσε τα διπλωμένα μέρη μετακινώντας τα στην περιοχή της μέσης. Η γρήγορη αυτή τεχνική διπλώματος μπορεί να είναι πραγματικά χρήσιμη αν χρειάζεται να στοιβάξεις τα παντελόνια σου μέσα στην ντουλάπα.