Η Ιστορία μας

Η Alfa Cleaners, είναι η πιο δυναμικά αναπτυσσόμενη αλυσίδα καθαριστηρίων – πλυντηρίων στην Ελλάδα, πρωτοπόρος στις υπηρεσίες καθαρισμού ιματισμού προς ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Ιδρύθηκε το 1981 από τον Αθανάσιο Πλατανιά που έχοντας όραμα, κατάφερε να γίνει πρωτοπόρος στον κλάδο του. Σήμερα, η ανοδική πορεία της εταιρείας συνεχίζεται από τους γιους του. Επιπλέον, στελεχώνεται από ικανούς συνεργάτες με πολυετή πείρα στον χώρο του καθαρισμού, με βασικό στόχο την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Η συνεχής αύξηση του κύκλου εργασιών μας, μας οδήγησε το 2004 να μεταφέρουμε το εργοστάσιό μας σε νέο χώρο 2.000 τ.μ. στο Κορωπί επί της Αττικής οδού, αποτελώντας έως σήμερα το μεγαλύτερο εργοστάσιο καθαρισμού ιματισμού στην Ελλάδα.

H εταιρεία διαθέτει 9 ιδιόκτητα καταστήματα σε: Αγία Παρασκευή, Βάρη, Γλυφάδα, Ηλιούπολη, Κορωπί, Παλλήνη, Πόρτο Ράφτη και Χαλάνδρι.

Για την παροχή υπηρεσιών η Alfa Cleaners είναι πιστοποιημένη με Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατά ISO 9001:2015 και χρησιμοποιεί μόνο οικολογικά απορρυπαντικά, φιλικά προς το περιβάλλον.

Σήμερα στην Alfa Cleaners απασχολούνται 45 άτομα.