Υπηρεσίες για Ιδιώτες

Υπηρεσίες για Ιδιώτες

Στεγνό Καθάρισμα

Με σεβασμό προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, χρησιμοποιούμε τους φιλικότερους προς το περιβάλλον διαλύτες (KWL) και προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματα στεγνού καθαρισμού, εξασφαλίζοντας 100% καθαριότητα και ασφάλεια στα πιο ευαίσθητα ρούχα.

Υπηρεσίες για Ιδιώτες

Υγρό Καθάρισμα

Η διαδικασία καθαρισμού wet cleaning, διασφαλίζει την ποιότητα και την υφή της ίνας, κάνοντας τα ρούχα λαμπερά και μαλακά σαν καινούργια. Για το υγρό καθάρισμα χρησιμοποιούμε απορρυπαντικά φιλικά προς το περιβάλλον, επιτυγχάνοντας το βέλτιστο αποτέλεσμα!

Υπηρεσίες για Ιδιώτες

Παπλώματα & Κουβέρτες

Η πλύση των παπλωμάτων και των κουβερτών πραγματοποιείται σε επαγγελματικά πλυντήρια τελευταίας τεχνολογίας. Με τη διαδικασία καθαρισμού wet cleaning διασφαλίζουμε τη σταθερότητα των χρωμάτων και το ποιοτικό καθάρισμα με γνώμονα την απόλυτη υγιεινή και απολύμανση από μικρόβια και μικροοργανισμούς.

Υπηρεσίες για Ιδιώτες

Επιδιορθώσεις Ρούχων

Διαθέτουμε οργανωμένα τμήματα ραπτικής στα οποία αναλαμβάνουμε υπεύθυνα τη φροντίδα, επιδιόρθωση και μεταποίηση σε όλα τα ρούχα και τα δερμάτινά σας. Αναλαμβάνουμε, μεταξύ άλλων: κόντεμα παντελονιού, κόντεμα φούστας, φερμουάρ, στένεμα μέσης, αλλαγή φερμουάρ, λάστιχου

Υπηρεσίες για Ιδιώτες

Νυφικά – Βραδινά Ενδύματα

Η διαδικασία καθαρισμού βραδινών ενδυμάτων και νυφικών γίνεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του υφάσματος, χωρίς καταπόνηση των νημάτων, με αποτέλεσμα τα ευαίσθητα ρούχα σας να ανακτούν την αρχική τους ομορφιά, φρεσκάδα και απαλότητα και τα χρώματά τους να διατηρούνται αναλλοίωτα.

Υπηρεσίες για Ιδιώτες

Δερμάτινα & Γούνες

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και τη βαφή στα δερμάτινά σας είδη δίνοντας στο ρούχο σας την αρχική του υφή, χρώμα και όψη. Η εμπειρία των συνεργατών μας διασφαλίζει εγγυημένα εκπληκτικά αποτελέσματα και εγγυάται ότι τα δερμάτινα και οι γούνες σας θα γίνουν πραγματικά σαν καινούργια!

Υπηρεσίες για Ιδιώτες

Barbour

Τα μπουφάν τύπου barbour είναι φτιαγμένα από ιδιαίτερο αδιάβροχο υλικό το οποίο απαιτεί φροντίδα και προσοχή προκειμένου να διατηρήσει τις ιδιότητές του. Χρησιμοποιώντας την ειδική υπηρεσία κερώματος, καθαρίζουμε και αδιαβροχοποιούμε τα μπουφάν σας, χαρίζοντάς τους την ποιότητα κα τη διάρκεια που τους αξίζει.

Υπηρεσίες για Ιδιώτες

Κουρτίνες & Καλύμματα

Οι κουρτίνες και τα καλύμματα του σπιτιού παγιδεύουν μια ποικιλία από βακτήρια και αλλεργιογόνα, όπως σκόνη, γύρη, τρίχες κατοικίδιων. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και την απολύμανσή τους με υψηλές προδιαγραφές, ώστε να εξασφαλίζουμε την οικιακή υγιεινή για την οικογένειά σας.

Υπηρεσίες για Ιδιώτες

Ενδύματα Υψηλής Ραπτικής

Η διαδικασία καθαρισμού γίνεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του υφάσματος χωρίς καταπόνηση των νημάτων, τηρώντας αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής και υψηλή ποιότητα.