Ήρθε η ώρα να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση;

Η ALFA CLEANERS σας παρέχει ολοκληρωμένες επιχειρηματικές προτάσεις για να ξεκινήσετε και να συνεχίσετε με επιτυχία!

περισσότερα »Intro > Αρχική σελίδα > Απορρυπαντικά - Ξελεκιαστικά >

Εξειδικευμένα Απορρυπαντικά - Ξελεκιαστικά

Σειρά: IBW Wet cleaning Leather

Ειδικό και αποκλειστικό σύστημα καθαρισμού για δερμάτινα αποτελούμενο από ένα καινοτόμο σύστημα στεγνώματος το οποίο σέβεται τόσο τα ρούχα, όσο και τη μηχανή (τύμπανο και φινιριστική)

Επιπλέον, Η Biar έχει αναπτύξει αποκλειστικές τεχνικές και προϊόντα που καθιστούν δυνατή τη βαφή των δερμάτινων στο νερό.

Η χρήση ειδικών πλυντηρίων, εξοπλισμένα, τεχνολογικά και αποκλειστικά μόνο για δέρμα και ύφασμα, είναι θεμελιώδες στο wet cleaning

Σε αυτή τη λογική η πιθανότητα σεταρίσματος διαφορετικών προγραμμάτων καθαρισμού και η παρουσία του inverter ο οποίος ρυθμίζει τις αναδεύσεις, αποτελεί προτεραιότητα. εκτός ετούτου υπάρχουν ειδικές μηχανές περιστροφής για το στέγνωμα υφασμάτων και το κρέμασμα των δερμάτινων.

Η έρευνα πάνω στην ανάπτυξη των χημικών προϊόντων, ο καθορισμός των μεθόδων πλύσης, της διαδικασίας & των τεχνικών του καθαρισμού και του στεγνώματος, είναι θεμελιακά στην επιτυχία της διαδικασίας καθαρισμού τόσο των πολύ λερωμένων, όσο και των ευαίσθητων ρούχων.

Σειρά: IBW Wet cleaning Fabrics

Η διαδικασία επιτρέπει τον καθαρισμό στο νερό των υφασμάτων καθώς και των πιο ευαίσθητων ρούχων όπως μάλλινα, ανκορά, μεταξωτά , βισκόζη. Επίσης παντελόνια, αδιάβροχα, αθλητικά ρούχα, κουρτίνες, κουβέρτες, jackets και παλτά (όχι τα πολυστρωματικά).

η χρήση ειδικών πλυντηρίων, εξοπλισμένα, τεχνολογικά και αποκλειστικά μόνο για δέρμα και ύφασμα, είναι θεμελιώδες στο wet cleaning

σε αυτή τη λογική η δυνατότητα σεταρίσματος διαφορετικών προγραμμάτων καθαρισμού και η παρουσία του inverter ο οποίος ρυθμίζει τις αναδεύσεις, αποτελεί προτεραιότητα.

Η έρευνα πάνω στην ανάπτυξη των χημικών προϊόντων, ο καθορισμός των μεθόδων πλύσης, της διαδικασίας & των τεχνικών του καθαρισμού και του στεγνώματος, είναι θεμελιακά στην επιτυχία της διαδικασίας καθαρισμού τόσο των πολύ λερωμένων, όσο και των ευαίσθητων ρούχων.
Για μεγάλο όγκο και ανάγκες καθαρισμού ιματισμού, παρέχουμε ευρεία γκάμα υπηρεσιών καθαρισμού για πολλούς επαγγελματικούς κλάδους.
περισσότερα »
Σχεδιασμένα με μοντέρνο design, ανανεωμένο concept και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ξεχωρίζουν & κερδίζουν με την πρώτη ματιά. Ελάτε να πλοηγηθείτε μαζί μας...
περισσότερα »

Επικοινωνία
Τα δικά μας καταστήματα
Alfa Cleaners Shops-Αλυσίδα Καθ/ρίων
Professional Cleaning services
Sitemap

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό newsletter των Alfacleaners


σε ολόκληρο το website


ελληνικά


ALFA CLEANERS
5o χλμ. Λεωφ. Παιανίας-Μαρκοπούλου (Αττική οδός-έξοδος 20), 19400 Κορωπί,
Τ.Θ. 432, Τηλ.: 210 66.20.737-8, Fax: 210 66.20.739, e-mail: