Ήρθε η ώρα να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση;

Η ALFA CLEANERS σας παρέχει ολοκληρωμένες επιχειρηματικές προτάσεις για να ξεκινήσετε και να συνεχίσετε με επιτυχία!

περισσότερα »Intro > Αρχική σελίδα > Υπηρεσίες >

Υπηρεσίες

Τεχνική Υποστήριξη

Προσφέρουμε το υψηλότερο δυνατό επίπεδο τεχνικής βοήθειας, ώστε να διασφαλιστεί η επένδυση σας και να εκμεταλλευτείτε στο 100% τις δυνατότητες του εξοπλισμού σας.

Στην ALFA CLEANERS έχουμε αναπτύξει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών υποστήριξης με σκοπό να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες των πελατών μας.

Μονάδα Service

Άρτια οργανωμένο τμήμα επισκευών & συντήρησης, στελεχωμένο με έμπειρο τεχνικό προσωπικό, άριστα εκπαιδευμένο.

Η εταιρία μας διαθέτει μία άρτια οργανωμένη ομάδα επισκευών και συντήρησης επανδρωμένη με έμπειρο τεχνικό προσωπικό, άριστα εκπαιδευμένο, το οποίο επιμορφώνεται συνεχώς τόσο σε ειδικά σεμινάρια στο εξωτερικό, όσο και στο δικό της εργαστήριο & Laundry base. Είναι σε θέση να δώσει γρήγορα και υπεύθυνα λύσεις και στα πιο δύσκολα τεχνικά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.

Τηλεφωνική υποστήριξη

Παρέχουμε άμεση τηλεφωνική υποστήριξη με συμβουλές και λύσεις για το οποιοδήποτε τεχνικό ζήτημα που αντιμετωπίζει ο πελάτης.

Συμβόλαια συντήρησης

Με customized διαθέσιμες υπηρεσίες - Επιλέγετε το συνδυασμό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας

Η εταιρία μας προσφέρει τη δυνατότητα κάλυψης επισκευής και συντήρησης του εξοπλισμού σας μέσω ειδικών συμβάσεων συντήρησης. Σκοπός μας είναι να προλαμβάνουμε τεχνικά προβλήματα και άσκοπες ζημιές πριν αυτά προκύψουν και ανακάμψουν την παραγωγή. Με τα συμβόλαια συντήρησης οι πελάτες μας απολαμβάνουν μια σειρά από προνόμια τεχνικής υποστήριξης, προσαρμοσμένα ακριβώς στις ανάγκες της εκάστοτε μονάδας-επιχειρήσης.

Εκπαίδευση

Με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την ύπαρξη ιδιόκτητου Dry Cleaning-Landry base & την τεχνογνωσία που κατέχουμε από την σωστή λειτουργία στη γραμμή παραγωγής, η ALFA CLEANERS αποδεικνύεται ο καλύτερος συνεργάτης στο κομμάτι αυτό.

Στην εκπαίδευση, η ALFA CLEANERS αποδεικνύεται ο καλύτερος συνεργάτης του κάθε επαγγελματία. Με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την ύπαρξη ιδιόκτητου Laundry base στις εγκαταστάσεις μας και τη γνώση που κατέχουμε για την σωστή λειτουργία στη γραμμή παραγωγής, είμαστε σε θέση όχι μόνο να εκπαιδεύσουμε το προσωπικό να χειρίζεται τον εξοπλισμό, αλλά κυρίως να διδάξουμε το πώς θα οργανώσει καλύτερα τη λειτουργία του laundry base σαν μονάδα παραγωγής ώστε να διασφαλίσει την οικονομικότερη και ταχύτερη απόδοση του εξοπλισμού.

 
Για μεγάλο όγκο και ανάγκες καθαρισμού ιματισμού, παρέχουμε ευρεία γκάμα υπηρεσιών καθαρισμού για πολλούς επαγγελματικούς κλάδους.
περισσότερα »
Σχεδιασμένα με μοντέρνο design, ανανεωμένο concept και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ξεχωρίζουν & κερδίζουν με την πρώτη ματιά. Ελάτε να πλοηγηθείτε μαζί μας...
περισσότερα »

Επικοινωνία
Τα δικά μας καταστήματα
Alfa Cleaners Shops-Αλυσίδα Καθ/ρίων
Professional Cleaning services
Sitemap

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό newsletter των Alfacleaners


σε ολόκληρο το website


ελληνικά


ALFA CLEANERS
5o χλμ. Λεωφ. Παιανίας-Μαρκοπούλου (Αττική οδός-έξοδος 20), 19400 Κορωπί,
Τ.Θ. 432, Τηλ.: 210 66.20.737-8, Fax: 210 66.20.739, e-mail: